Hoppa till sidans innehåll
Foto: Jens Rydén

Anmälan till Danske Invest Triathlon Series öppen!

09 DEC 2016 12:53
I dag kl 10 öppnade anmälan till Danske Invest Triathlon Series 2017. Först ut är Uppsala och det är också där som SM på Olympisk distans kommer att avgöras.
  • Skapad: 09 DEC 2016 12:53

Danske Invest Triathlon Series är Svenska Triathlonförbundets serietävling som arrangeras ihop med lokala triathlonklubbar. 2017 välkomnar vi er till Uppsala, Gävle och Malmö (och till en fjärde stad som utannonseras inom kort).

Först ut av deltävlingarna är Uppsala som än en gäng står värd för SM/RM, den här gången på Olympisk distans. Gävle är med för andra året i rad och kör sin tävling den 23 juli. Finalen går som tidigare i Malmö och där kan vi även nästa år se fram emot en rafflande triathlonhelg med både Europacuptävling och serieavslutning. 

På alla orter erbjuds både tävlingsklass och motionsklass. I tävlingsklass krävs licens och medlemskap i triathlonförening. Här får du poäng efter varje genomförd tävling i serien och efter sista deltävlingen avgörs vilka som får kliva upp på prispallen som totalvinnare. I serien ingår fem delserier: Senior (Elit), Junior, Ungdom, Master och Förening.

I motionsklass behövs varken licens eller föreningsmedlemskap. Här kan alla vara med, så länge man har åldern inne. Varje tävling erbjuder både individuell start och stafett, där deltagarna kör ett moment var.

Arrangörerna från Svenska Triathlonförbundet och de lokala klubbarna ser fram emot härliga tävlingar med massvis av deltagare.

Välkommen med din anmälan så ses vi i sommar!
 

Early bird-pris fram till 31 januari: 400 kr

Just nu är det extra förmånligt att anmäla sig. Fram till sista januari kan du fixa din startplats för endast 400 kr!

Priset innebär en sänkning med 200 kronor mot förra året och är ett led i att göra det tillgängligare för fler att prova vår idrott. Vår förhoppning är att också att det möjliggör för fler att köra flera tävlingar i serien, eller överlag. 

(För junior, ungdom och stafett gäller andra, fasta priser.)


 

ANMÄLAN

Uppsala Triathlon 11 juni
SM/RM Olympisk
www.uppsala-triathlon.se

Till anmälan ›› 
Gävle Triathlon 23 juli
www.gavle-triathlon.se

Till anmälan ›› 
Malmö Triathlon 5-6 aug
www.malmo-triathlon.se
Till anmälan ››Boende 

Vakna utvilad! Boka ett bekvämt boende i samband med tävlingen. Vår partner Scandic erbjuder bra priser för triathleter. Detaljerad info om hur du bokar hittar du respektive tävlings hemsida.

 

Lägg en start under granen!

En triathlonstart i julklapp kan bli början på en rolig resa för någon du tycker om. Ladda ner vårt presentkort på en start i Danske Invest Triathlon Series och lägg under granen i år.

 


Gör såhär:

  • Swisha aktuell startavgift till 123 514 74 26 alt. betala in till bankgiro: 5834-8111
  • Ange mottagarens namn i meddelanderutan.
  • Ladda ned presentkortet och slå in det i ett vackert paket eller kuvert. (Din vän registrerar sedan sin anmälan själv.)


 

Presentkort_JUL

 

Presentkort ALLMÄNT


Danske Invest Triathlon Series är en serietävling som arrangeras av Svenska Triathlonförbundets och lokala triathlonklubbar i tre till fyra svenska städer. Tävlingarna arrangeras mitt i stadskärnorna på avstängda varvsbanor och två av dem har SM-status. Klasser finns för elit, junior, master, ungdomar och motionärer.


Foto: Jens Rydén

Skribent: Therése Oskarsson
E-post: Adressen Gömd

 

 Huvudpartners
 Samarbetspartner
Arrangörer

 
11154814_1578568735739882_3430645225759688574_o

 

 

 

Postadress:
Svenska Triathlonförbundet
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Besöksadress:
Nedre Kaserngården 5
415 27 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0317266186
E-post: info@svensktriathlon...

Se all info